2011. 04. 13.
KAF2
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hány könyvbemutatón vehettem részt életemben? Hú, nagyhagyjuk, azt se számolja az ember, hány zsemlét evett meg összesen eleddig. De mondjuk ha azt akarja megszámolni, hány medvehagymásat, az egy belátható halmaz. Ilyen medvehagymás-számolható könyvbemutató lett tegnap ebből a Bohócöröklétből. Bele fogok bukni ebbe a medvehagyma metaforába, mert akkor el kell döntenem, ki/mi is jelentette azt a pluszt, amitől jó lett és más lett. Közel kétórás volt, szóval medvehagymás bagett. Volt maga Kovács András Ferenc és Margócsy István tanár úr és Göncölszekér együttes. www.goncolszeker.hu/indexhang.php4.htm
Nyilvánvalóan ők lesznek a medvehagyma, na. KAF-verseket daloltak és zenéltek mindenféle imádnivaló hangszereken.

Hogy most akkor ki lesz a sonka és ki a bagett? Adná magát, hogy KAF a bagett, az ő estéje volt, de hát mégiscsak az történt, hogy Margócsy tanár úr lett a bagett, KAF pedig a sonka, lehetne pármai is, de hát erdélyi, bár ott is van sonkázás, állítólag így keletkezik:
Sózás, pácolás erdélyi módra
Hozzávalók: 95 dkg konyhasó, 4 dkg salétromsó, 1 dkg cukor. A sonkát, szalonnát, csülköket, bordacsontot, körmöt, stb. ezzel a keverékkel jól bedörzsöljük, a maradékot a sózóba öntjük. Másfél-két héten keresztül naponta forgatjuk. Randa trutyis lesz, de sebaj, majd az íze!
- így irja a gasztrokomment.
És most hallgassunk zenét: www.goncolszeker.hu/indexhang.php4.htm
Na, hallgattátok volna még, mi?



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés